Den bedste vej til resultater

Formålet med at træne er altid det samme; nemlig at opnå gode resultater. Man kan selvfølgelig godt træne af andre årsager, eksempelvis fordi det er rart og sjovt – men hvis ikke der også følger resultater med, så vil de fleste nok ende med at blive lidt træt af det.

Derfor går meget træningssnak også på, hvordan man bedst muligt opnår resultater af ens træning – og det er sjovt nok også, hvad denne artikel skal handle om.

Så hvordan gør man så?

Først og fremmest skal du gøre det klart, hvad det er, du ønsker at opnå. Der er nemlig stor forskel på, hvordan man skal træne afhængig af, hvad man ønsker at opnå.

Folk som ønsker store muskler skal træne anderledes end folk der fokuserer udelukkende på at blive stærke. (der er naturligvis nogle ting som går igen, men det er også mere for eksemplets skyld).

Når du har gjort det klart, hvad du træner efter, så sætter du dig ned og læser omkring træning – for der er mange ting, som du skal have styr på. Det nytter ikke noget, at du bare får nogle hurtige råd, for det er ikke vejen til gode resultater. Du skal have noget solid viden, og det kræver, at du sætter dig godt ind i træning og kost generelt. Derfor er det bedste råd jeg kan give dig at sætte dig ned, og læse diverse artikler omkring styrketræning, så du kan lære at planlægge din træning godt.

Men jeg vil gerne have hjælp til min træning

Hvis du ikke brænder for at gøre det hele selv, og hvis du gerne vil have hjælp fra en ekspert, så kan du altid anskaffe dig en personlig træner.

En personlig træner er en uddannet person, som har stor erfaring og ekspertise med styrketræning og kost, og som kan planlægge og strukturere forløb tilrettet dine behov. Ligeledes er en personlig træner en god mulighed for at lære en masse omkring træning – da du naturligvis lærer en masse af din træner under jeres forløb.

Jeg kender flere som har brugt en personlig træner og alle har været rigtig glade for det.

Foruden dét, at hjælpe med at planlægge og strukturere din træning og kost, så er en træner nemlig også en stensikker vej til at få et kærligt spark bagi og dermed få et ordentlig boost til motivationen, som naturligvis er vigtig for at opnå resultater.

Du kan finde en personlig træner ved at søge rundt på nettet, spørge i dit lokale center, kigge på Facebook; men det kan dog hurtigt blive en anelse besværligt at skabe et overblik over de forskellige muligheder. I stedet kan du også benytte en service som Fit Project til at indhente tilbud på personlig træning i eksempelvis København, så du nemt kan vælge den rigtige træner til lige netop dig.

Er det alt hvad jeg skal bruge?

Som udgangspunkt ja. Med en dygtig personlig træner, eller fornuftig viden, så kan du nå rigtig langt. Det eneste der mulighed mangler er, at du er konsekvent og passer din træning – ellers får du selvsagt intet ud af den.

Sidst er der bare at sige god træning – og held og lykke!

Disclaimer

Author: James

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *