• 23. May 2024

Bondegårdsferie er blevet populært

I løbet af de seneste år er bondegårdsferier i Danmark blevet mere og mere populært. Her er det muligt at komme væk fra hverdagens stress og jag, og derimod nyde solrige dage på hesteryg eller plukke hjemmedyrkede jordbær. Bondegårdsferie er et sikkert hit hos børn, der her får mulighed for tæt kontakt med dyrene på gården og livet på landet, hvor der er plads til store armbevægelser og masser af nye, spændende oplevelser. Få nogle afslappende dage med frisk luft i lungerne og lyden af fuglesang frem for trafikkens os og støj i byen.

Gæster modtages med åbne arme og en varm velkomst på gårde overalt i Danmark, hvor man kan få feriebolig i et værelse, lejlighed eller hus på en gård, hvor gårdejeren ligeledes er bosiddende.  Gårdejeren svarer gerne på alverdens spørgsmål om dyr, landbrug og hvad der ellers hører til det landlige liv, og der gives her en unik mulighed for at komme helt tæt på landmændenes daglige gang og arbejde. Stress af i den landlige idyl og giv børnene mulighed for at få nærkontakt til heste, høns og køer, og giv dem en oplevelse de sent vil glemme og gode minder, der vil vare resten af livet.

Kommer du en tur til Nordjylland, kan vi anbefale bondegårdsferie hos Nymarksminde. Det kan du læse meget mere om her: http://nymarksminde.dk/bondegaardsferie.php

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *