Ekspert i hastighedsoptimering

Udviklingen på nettet har gået med stormskridt uafbrudt siden internettet blev kommercialiseret, og den udvikling fortsætter med ufortrøden hast. Engang handlede det udelukkende om at få hældt så mange faciliteter som muligt på en hjemmeside eller en webshop, og det skete jo nok i overdreven begejstring for, hvad der var muligt.

I dag er vi inde i en mere konsoliderende fase, hvor elementer som brugervenlighed og hastigheden på hjemmesiden er i højsædet. Og netop det med hastigheden er en yderst vigtig faktor, for hvem gider vel vente på en langsom hjemmeside. Nyere undersøgelser viser i øvrigt, at selv på hurtige hjemmesider kan en forbedring af loadhastigheden øge konverteringsgraden ganske meget.

Danske eksperter i hastighedsoptimering?

Vi ser ofte udviklingen drevet fra især USA, men når det gælder hastighedsoptimering, kan vi i Danmark bryste os af at være ganske langt fremme. Dette skyldes ikke mindst den fokus, som for eksempel hastighedseksperten Kim Tetzlaff har lagt på område i mange år efterhånden. Hans hjemmeside kan du se her.

W3 Caching Plugin?

Systemet WordPress er vist efterhånden det meste brugte CMS i verden, og det betyder også, at stadigt flere meget store sites bygges i dette system. Da mange installerer et hav af plugins, ryger der ofte lidt af systemets ellers hurtige responstider, og det gør så ondt på loadhastigheden. Det problem er der naturligvis også udviklet plugins til, og Kim Tetzlaff har testet de mest kendte og vurderet W# Total Cache som det bedste. Den test kan du læse om her: http://kim-tetzlaff.dk/w3tc-wpsc-quick-cache.html

Er det nørdet?

Ja, det er det såmænd. Men det er ekstremt vigtigt for din hjemmeside at være hurtigt indlæst. Både for dine gæsters skyld og for dine placeringer i søgemaskiner, da disse også kigger på loadhastighed som en parameter.

Derfor skal du tage emnet og området alvorligt, og mit råd er, at du entrerer med en ekspert som Kim på området, så du kan få hentet den bedst mulige loadhastighed ind på din hjemmeside eller webshop. Det er ikke en opgave, der som sådan skal vedligeholdes, når først den er udført, og det er faktisk ikke dyrt at hyre for eksempel Tetzlaff til sådan en opgave.

God fornøjelse ude på racerbanen 😉

Disclaimer

Author: Oliver

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *