• 16. July 2024

Lej lagerplads hos Aalborg Lagerrum

Lagerplads kan alle få brug for på et tidspunkt i livet.  Et depotrum med lagerplads lejet hos os, giver dig tryghed til at opbevare dine sager uden for hjemmet. Det kan også være du står og skal flytte til udlandet i en periode og har brug for lagerplads til opbevaring af dine møbler, ting og sager imens du er væk.

Det kan være en kæmpe fordel at spare opbevaringsplads i hjemmet ved at tilkøbe lagerplads til de ting du ikke bruger så ofte. Det kan være familiens ski-udstyr, vandsport-udstyr, både eller andre større sager, som kun er fremme i visse sæsoner.

Sikkerheden er i tip hos os, med en god tyverisikring og der gives kun adgang til folk med et faktisk ærinde til deres depotrum.

Inden du opmagasinerer dine ejendele hos os, skal du huske at tjekke op på dine forsikringer. Hvis du ønsker, at dine sager skal være forsikrede under opbevaringsperioden hos os, skal du sørge for at have din indboforsikring i orden, da det er den der dækker ved eventuelt indbrud eller skade på dine opmagasinerede sager.

Alle vores depotrum og lagerplads er opvarmede, så dine sager og møbler opbevares tørt og varmt hos os. De opvarmede rum sikrer dine ejendele optimale forhold under opbevarings tiden hos os.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *