• 15. July 2024

Find din havemand på jobbi.dk let og hurtigt

Jobbi.dk er stedet hvor du kan finde din havemand. Du søger blot på en havemand samt i dit område, og så kan du straks se, om der er nogen der tilbyder det. Det er altså hurtigt og enkelt. Du kan tage kontakt til den unge fyr eller pige, som tilbyder at være havemand. Du kan snakke om, hvilke opgaver de skal lave, samt hvor mange timer om ugen. De vil selv have angivet en løn, som de ønsker for deres arbejde. Hvis du synes det er for meget, kan du jo snakke med dem om, at du synes det er for meget, og så høre hvad de synes er rimeligt. Det er vigtigt at have sådanne aftaler på plads, inden de begynder at arbejde. Det er nemlig et meget ømt punkt, og i realiteten også derfor de vælger, at udføre det stykke arbejde, som du skal have klaret. Tal med dem om, hvilke opgaver de kan klare, samt om der er nogle opgaver de ikke kan.

Du skal også selv have redskaber til det arbejde, som der skal udføres. Det kan fx være en græsslåmaskine, så du kan få slået dit græs. Det kan også være en hækkeklipper, så du kan få klippet din hæk. Du skal desuden stille arbejdshandsker til rådighed. Tøjet osv. Skal de selv sørge for. Aftal med din havemand om, hvor tit du skal have udført arbejde, samt i hvor lang tid. Det kan også være det bare er nogle opgaver, som skal ordnes, og så må i selv afregne med tiden efterfølgende. Det er noget i skal aftale med hinanden indbyrdes.

Find din havemand på jobbi.dk er et let og billigt alternativ, i forhold til den professionelle gartner, som skal lave samme stykke arbejde.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *