• 14. June 2024
Mallorca

Mallorca er billig nu

Om ganske få uger får børnene sommerferie. Selv får du sommerferie i begyndelsen af juli. Det bliver lidt besværligt at få det hele til at hænge sammen de dage, hvor du skal arbejde, og hvor børnene skal være alene hjemme. De kan faktisk godt klare sig alene, så længe de har mulighed for at komme på internettet. De er store nok. Og de glæder sig da også til at du og din partner begge to har ferie. I skal nemlig på ferie. Til Spanien. Det besluttede I allerede i februar.

Billige rejser online

I ledte efter billige rejser på nettet, fordi på det tidspunkt var der lidt usikkerhed med hensyn til den virksomhed, du arbejder for. Heldigvis er den usikkerhed der ikke længere. Åbningen af samfundet har haft positiv indflydelse på økonomien. Det er du rigtig glad for. Og du føler, at du trygt kan rejse afsted til Spanien i 14 dage. Det bliver skønt. Egentlig havde du haft i tankerne, at I skulle til Mallorca.

Mallorca er et sikkert hit

Du havde set på mange gode tilbud om rejser til Mallorca med fly, men da din datter fortalte, at hun ikke gad Mallorca én gang til, fandt du på, at I skal til Tenerife i stedet for. Forslaget blev accepteret af din kræsne datter.

Nu, hvor tiden for afgangen til Spanien nærmer sig, kan du dog ikke nære dig for lige at se, hvad der findes af nye tilbud om rejser til Mallorca. Du kan se, at der er kommet mange flere. Nogle af stederne, som de forskellige bureauer tilbyder, ser ret lækre ud. De er også noget dyrere end den rejse, du fandt i februar. Og ved nærmere eftertanke, så er du glad for, at du bestilte den billige rejse. Det handler jo i virkeligheden bare om, at I skal ud og flyve og bo i et land, hvor de taler et andet sprog, og hvor I kan nyde at være sammen – alle 5.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *