• 14. June 2024
Insektfangere virker

Insektfangere virker

Vi valgte sidste år at erhverve en insektfanger fordi vi blev trætte af at blive generet når vi om sommeren sidder udenfor i haven. Der vrimler med myg og møl og natsværmere og det har nu stået på så længe at vi ikke gider rende og svinge en avis efter dem. Så derfor har vi nu købt en hidsig elektrisk insektfanger så Jonathan endelig kan slappe af når vi griller om sommeren. Insektfangere skal efter sigende dække 130 m2 både inde og udenfor, så måske det også løser problemet vi har med fluer i køkkenet. Den har både myggelys og en mekanisme til at dræbe og opbevare insekterne.

Fik den anbefalet

Jeg fik produktet anbefalet af Jørgen som både har en i haven og en i sin kolonihave hvor han har mange myg og insekter om sommeren. Så jeg tror endelig at det kan blive rart og hyggeligt at sidde ude om sommeren så vi ikke altid skal være inde bag de her fire vægge. Insektfangeren vi valgte skulle være en af de bedste i Europa. Vi fandt den i jem og fix men valgte at købe den direkte fra leverandøren af insektfangerne. De har forskellige fælder og fangere til insekter og skadedyr som bananfluer og hvepse og myg. De har også en løsning til hvepsebo og gedehams på deres hjemmeside så måske vi også kan få den vi har hængende i haven fjernet, nu hvor vi er i gang. Grunden til at vi købte den insektfanger er fordi at vi de seneste somre har oplevet meget mere insekt aktivitet ved havebordet og både Jonathan og Pernille kan ikke fordrage myg og insekter, men især Jonathan kan slet ikke klare det.

Umuligt at spise udenfor

De gange vi har spist udenfor har han valgt at blive inde på grund af myg primært. Men nu bør det hele være i orden da insektfangeren fanger fluer og myg og det meste der ellers flyver rundt om aftenen. Så vi ser frem til sommeren hvor ungerne er hjemme i ferien fra efterskole, så vi igen kan grille i sommer vejret uden at blive generet af diverse dyr og myg. Det eneste vi skal huske er at skifte lysrøret i insektfangeren hvis den bliver for svag med tiden og derudover bare tømme den jævnligt for myg og fluer i kassen. Det er vel næsten kun Chrisal Skadedyr, der sælger disse lysrør. Jeg tror det bliver det hele værd og måske vi enten kan tage den med eller i hvert fald købe en mere til vores årlige campingferie. Så slipper vi for at børnene piver over myg og dit og dat. Jeg synes i hvert fald at vi skal forberede os på at der kun kommer flere og flere myg og insekter med tiden i takt med at det bliver varmere og varmere hvert år.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *