• 15. July 2024

SkunkFunk

Mine veninder har inviteret mig i sommerhus i Skagen, så fedt hvis ikke det var i jetset ugen og mine veninder har bare det fedeste tøj og jeg ligner min mormors klædeskab.

What to do? Ringer til min søster for hun bliver ved med at råbe SkunkFunk i mit hoved hver gang vi snakker tøj, hun har den fedeste stil og jeg er vildt misundelig men hver gang jeg har kikket på SkunkFunk på nettet er jeg endt med at lukke skærmen ned og tænke at det der festlige SkunkFunk måske ikke er til kedelige grå mus.

Min søster kommer nærmest løbende ind af døren med armene over hovedet som om der er sket et mirakel, og selvfølgelig er hun klædt i total fed SkunkFunk kjole og jeg står der i slidte jeans og hullet sweater.

Vi kører ind til Aalborg i den her funky butik og selvfølgelig er den fyldt af SkunkFunk i alle mulige afskygninger og jeg ved bare at det sker aldrig for mig. Jeg er ikke min søster og jeg er slet ikke til farver eller funk men okay jeg overgiver mig og snupper en Skunkfunk nederdel med ind i prøverummet bare for at gøre hende tilfreds.

Det var virkelig underligt at se sig selv i spejlet og egentlig synes at jeg så ganske cool ud, det fede mønster i SkunkFunk nederdelen var sejt og jeg måtte straks få min søster til at hente flere fede SkunkFunk dele ind til mig.

Efter hvad der føltes som evigheder, godt der er kaffe i butikken ellers tror jeg min søster var rendt sin vej, var jeg endelig færdig med at prøve tøjet og nu var det tid til at vælge de SkunkFunk dele jeg absolut ikke kunne leve uden, Skunkfunk nederdel med t.shirt og SkunkFunk kjole med det fedeste mønster kom straks ned i posen og så lige en fed SkunkFunk sweater til de kølige aftner i Skagen med bål og kølig hvidvin med veninderne.

Vi kom endelig grinende ud af butikken og sjovt nok var jeg ikke den eneste med en pose i hånden, min søster købte en fed kjole som jeg må låne med til Skagen så jeg var bare så klar til at tage afsted med veninderne og min nye allerbedste ven SkunkFunk, endelig fik jeg modet til at være lidt mere end den grå mus.

Turen til Skagen var bare en total success og mit SkunkFunk tøj viser sig faktisk at være super in og åbenbart ret trendy blandt de smarte og min eveninder roste mit tøj for en gang skyld, eller rettere sagt så roste de SkunkFunk for at få mig ud af skabet.

Og jeg kan takke SkunkFunk for en lille ting mere. Han hedder Jonas og er super dejlig og faldt total for mig en aften jeg stod og lyste op mod solnedgangen i min fine SkunkFunk, tak.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *