God søvn i en voksipose

I dag kan man ikke forestille sig et barndom uden en voksipose. Den er uundværlig for enhver forælder og deres barn. For voksiposen er essentiel når det kommer til komfort og god søvn, især når barnet skal sove udendørs. 

Voksiposen har vi været bekendt med siden midten af firserne. Voksiposen passer til dit barn hele vejen igennem voksealderen hvilket gør den meget praktisk. De nydesignede voksiposer kan holde på den ideelle temperatur, både på de varme sommerdage og de kolde vinder dage.

Voksiposen er så praktisk at den kan bruges i barnevognen, bilen og endda som en sovepose når du er væk hjemmefra med dit barn. Voksiposen popularitet skyldes dens egenskab at slutte sig trygt om dit barn som giver den en betryggende følelse hvilket gør at barnet kan slappe af fuldstændigt og sove trygt. Ud over at være praktisk og at den kan tages med overalt, er det meget nemt at åbne og lukke for voksiposen og dermed tage barnet ud af den uden nødvendigvisk at skulle vække barnet. Det den centrale lynlås som gør det muligt at åbne og lukke voksiposen uden besvær.

De gamle voksiposer fandtes kun i en farve, nemlig sort. Men nu om dage kan du finde en voksipose som passer lige præcist til din stil. Den findes selvfølgelig stadigvæk i sort farve, men ud over denne farve er der efterhånden kommet mange flere spændende farver på markedet.

Voksipose Classic red dots er en af de spændende designs. Voksiposen er meget feminin og meget sød hvor forsiden af mellemforet er Hvidt med små røde prikker. Samtidigt er ydersiden ensfarvet med en flot rød farve hvilket gør denne voksipose til en meget flot og praktisk voksipose.

Voksiposen kan også får i en retor version. Voksipose Classic retro green har et virkelig sej og flot mønster på ydersiden som er i grøn, pink og rød farve, med matchede grøn mønster på mellemforet.

Der er ingen grænser for hvilket farve og design du kan få din nye voksipose i. Ovenstående et par eksempler er blot et udsnit af den tilgængelige kollektion som du kan finde på markedet. Så hvis du er på udgik efter en ny voksipose bliver din største hovedpine hvilken design du skal vælge. Med de mange farver og mønstre du kan vælge imellem bliver det nok en af de sværeste udfordringer. Men entring er sikker. Uanset hvilken farve og mønster du bestemmer dig for, vil dit barn være glad og taknemlig. For med en voksipose vil en eftermiddagslur ikke alene være god, den vil også være tryg og dit barn vil elske det. Og husk at det vigtigste i et barns opvækst, især i de første par år, er søvn. Med en god søvn er dit barn klar til dagens udfordringer. Bestil en voksipose hos bl.a. Babytorvet.dk i dag og modtag den i morgen.

Disclaimer

Author: kasper

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *