• 14. June 2024

God søvn i en voksipose

I dag kan man ikke forestille sig et barndom uden en voksipose. Den er uundværlig for enhver forælder og deres barn. For Voksi er essentiel når det kommer til komfort og god søvn, især når barnet skal sove udendørs.

Voksiposen har vi været bekendt med siden midten af firserne. Voksiposen passer til dit barn hele vejen igennem voksealderen hvilket gør den meget praktisk. De nydesignede voksiposer kan holde på den ideelle temperatur, både på de varme sommerdage og de kolde vinder dage.

Køreposen er så praktisk, hvis du tilkøber en Voksi bæreplade som lift. En kørepose til autostol, klapvogn og barnevogn og endda som en sovepose når du er væk hjemmefra med dit barn. Køreposen popularitet skyldes dens egenskab at slutte sig trygt om dit barn som giver den en betryggende følelse hvilket gør at barnet kan slappe af fuldstændigt og sove trygt.

Ud over at være praktisk og at den kan tages med overalt, er det meget nemt at åbne og lukke for voksiposen og dermed tage barnet ud af den uden nødvendigvisk at skulle vække barnet. Det den centrale lynlås som gør det muligt at åbne og lukke voksiposen uden besvær.

De gamle voksiposer fandtes kun i en farve, nemlig sort. Men nu om dage kan du finde en voksipose som passer lige præcist til din stil. Den findes selvfølgelig stadigvæk i sort farve, men ud over denne farve er der efterhånden kommet mange flere spændende farver på markedet.

Voksi Classic

Voksi Classic på tilbud kan købes fra 1299 kr. i et spændende design Voksi Classic er meget feminin og meget sød hvor forsiden af mellemforet er Hvidt med små røde prikker. Samtidigt er ydersiden ensfarvet med en flot rød farve hvilket gør denne voksipose til en meget flot og praktisk voksipose.

Køreposen kan også får i en retor version. Voksi Classic retro green har et virkelig sej og flot mønster på ydersiden som er i grøn, pink og rød farve, med matchede grøn mønster på mellemforet.

Der er ingen grænser for hvilket farve og design du kan få din nye kørepose i. Ovenstående et par eksempler er blot et udsnit af den tilgængelige kollektion som du kan finde på markedet. Så hvis du er på udgik efter en ny voksipose bliver din største hovedpine hvilken design du skal vælge. Med de mange farver og mønstre du kan vælge imellem bliver det nok en af de sværeste udfordringer.

Men entring er sikker. Uanset hvilken farve og mønster du bestemmer dig for, vil dit barn være glad og taknemlig. For med en kørepose vil en eftermiddagslur ikke alene være god, den vil også være tryg og dit barn vil elske det. Er der varmt udenfor, kan du købe en Voksi sommerdyne fra 699 kr., da den almindelige dyne er lavet af uld.

Og husk at det vigtigste i et barns opvækst, især i de første par år, er søvn. Med en god søvn er dit barn klar til dagens udfordringer. Bestil en voksi hos bl.a. Voksipose.dk i dag og modtag den i morgen.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *